Loader

Yıkanan meyvenin suyunu elinizle sıkarak çıkartın. Bir kevgir ile sıktığınız suyu süzün. Bir tencereye suyu ve şekeri koyup ocağın üzerinde 15 dakika kaynatın. Gilaburu suyunu da ekledikten sonra karıştırıp altını kapatın. Bir saat oda sıcaklığında beklettikten sonra buzdolabında soğutup servis edin.

0 Yorum

İlk yorum yapan siz olun.

Deneyiminizi Paylaşın

MALZEMELER
1 kg gilaburu meyvesi
3 bardak su
1 su bardağı toz şeker

Gilaburu Şerbeti Lezzetini Tatmadan Gitme

Nerelerde Yenir?

İsterseniz bu lezzeti tadın ve sizde mükemmelliği keşfedin!

Kaytur Erguvan Restoran

Kaytur Erguvan Restoran

Alamet-i Farika

Alamet-i Farika

Gilaburu Şerbeti

Popüler Diğer Tatlar

İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!