Loader

Cevizli Sucuk/Kedi Bacağı

(0)

Son güncelleme 1 yıl önce

Pekmez ve 3 su bardağı suyu ocağa koyup kaynatın. Nişastayı 1 bardak su ile iyice karıştırın. Kaynayan pekmezli karışıma, nişastalı su ve şekeri ilave edin. 1-2 dakika karıştırarak kaynatıp altını kapatın. Cevizleri iğne yardımıyla yorgan ipine geçirip sonrasında birkaç kere şıranın içine batırıp çıkarın. Daha sonra uygun bir yere asarak en az 2 gün kurutup servis edin.

0 Yorum

İlk yorum yapan siz olun.

Deneyiminizi Paylaşın

MALZEMELER
3 su bardağı üzüm pekmezi
½ kg ceviz içi (doğranmamış)
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı un
1 çay bardağı toz şeker
4 su bardağı su

Cevizli Sucuk/Kedi Bacağı

Popüler Diğer Tatlar

İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!