Loader

Kuzu gerdanı 2 litre suda 1 saat haşlayın.Haşlanan gerdanların etlerini temizleyip ayırın.Biber salçasını yağda kavurup yemeklik doğranmış soğan ve iri doğranmış havucu ilave ederek 5 dakika daha kavurun.Kavrulan malzemeye 4 su bardağı et suyu, ayıklanmış etler ve haşlanmış nohutu ilave ederek 20-25 dakika daha pişirin.Pişen yemeği sıcak servis edin.

0 Yorum

İlk yorum yapan siz olun.

Deneyiminizi Paylaşın

MALZEMELER
2 adet kuzu gerdan
2 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet havuç
2 diş sarımsak
1 adet orta boy soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
10 adet tane karabiber
1 çay kaşığı tuz

Gerdan Haşlama

Popüler Diğer Tatlar

İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!