Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Anasayfa
Gör
Tat
Gez
Keşfet
Blog
Video
Üye Ol
Kavurma
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Kuyruk yağı ve kuşbaşı eti doğrayın. Kuyruk yağını eriyene kadar kavurun. Eriyen kuyruk yağına tuzu ilave edin. Kuşbaşı etleri de ilave edip kısık ateşte 40 dakika kavurun. Hazır olan kavurmayı kuru soğanla servis edin.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
MALZEMELER
1 kg dana eti
500 gr kuyruk yağı
2 çay kaşığı tuz
Kavurma
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Çorbası
c
(0)
Arabaşı Çorbası
(0)
Aside
c
(0)
Aside
(0)
Bayram Yahnisi
c
(0)
Bayram Yahnisi
(0)
Bazlama
c
(0)
Bazlama
(0)