Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Anasayfa
Gör
Tat
Gez
Keşfet
Blog
Video
Üye Ol
Kıyma Soğanlaması
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
İnce ince doğranmış soğanları tereyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine kavrulmuş kıyma, salça, tuz, karabiberi ve suyu ilave ederek kısık ateşte pişirin. Pişen yemeği lavaş ekmekle servis edin.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
MALZEMELER
200 gr kavrulmuş kıyma
4 adet soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
1 bardak su
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Kıyma Soğanlaması
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Çorbası
c
(0)
Arabaşı Çorbası
(0)
Aside
c
(0)
Aside
(0)
Bayram Yahnisi
c
(0)
Bayram Yahnisi
(0)
Bazlama
c
(0)
Bazlama
(0)