Loader
Kıymanın içine havanda ezilen sarımsakları ve baharatları ilave edin. Baharatlı kıymayı iyice yoğurun. 4 saat dinlendirin, Dinlendirdiğiniz kıymalı karışımı birkaç buzdolabı poşetine koyun ve dondurucuda bekletin. Yemek istediğinizde buzluktan çıkartıp biraz bekletip tereyağında kavurarak servis edin.

0 Yorum

İlk yorum yapan siz olun.

Deneyiminizi Paylaşın

MALZEMELER
1 kg et (500 gr dana, 500 gr kuzu)
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı kimyon
1 çorba kaşığı yeni bahar
1 çorba kaşığı karabiber
100 gr tereyağı
½ çay bardağı sıvı yağ

Sucuk İçi Lezzetini Tatmadan Gitme

Nerelerde Yenir?

İsterseniz bu lezzeti tadın ve sizde mükemmelliği keşfedin!

Kaytur Erguvan Restoran

Kaytur Erguvan Restoran

Alamet-i Farika

Alamet-i Farika

Kaşık-La

Kaşık-La

Kemal Koçak

Kemal Koçak

Sucuk İçi

Popüler Diğer Tatlar

İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!