Loader

Un Çorbası (Kayseri Çorbası)

(0)

Son güncelleme 1 yıl önce

Kuşbaşı etleri yağda kavurun. Kavrulan etlere salçaları ilave ederek 3 dakika daha kavurun. Un da kavrulduktan sonra baharatları ilave edin. Sonra 6 su bardağı su ilave ederek kaynatın. Kaynayan çorbaya erişteyi ilave ederek 10-15 dakika pişirin. Hazır olan çorbayı 5 dakika dinlendirip servis edin.

0 Yorum

İlk yorum yapan siz olun.

Deneyiminizi Paylaşın

MALZEMELER
150 gr kuzu kuşbaşı
(ufak doğranmış)
1 su bardağı ev eriştesi
3 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Un Çorbası (Kayseri Çorbası)

Popüler Diğer Tatlar

İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!